Allergener

Læs mere her om hvilket allergener du skal være opmærksom på i vores mad.

Følgende allergener kan forekomme i vores produkter. Kontakt personalet for yderligere oplysninger.

  1. Kornprodukter, der indeholder gluten
    (Hvede, rug, byg, havre, spelt, khorasan og produkter heraf)

  2. Skaldyr
    (Skaldyr og produkter heraf)

  3. Æg
    (Æg og produkter heraf)

  4. Fisk
    (Fisk og produkter heraf)

  5. Jordnødder
    (Jordnødder og produkter heraf)

  6. Sojabønner
    (Sojabønner og produkter heraf)

  7. Mælk
    (Mælk og mælkeprodukter, inklusive laktose)

  8. Nødder
    (Mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder, pekannødder, paranødder, pistacienødder, macadamianødder og produkter heraf)

  9. Selleri
    (Selleri og produkter heraf)

  10. Sennep
    (Sennep og produkter heraf)

  11. Sesamfrø
    (Sesamfrø og produkter heraf)

  12. Svovldioxid og sulfitter
    (Ved koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/l, udtrykt som SO₂)

  13. Lupin
    (Lupin og produkter heraf)

  14. Bløddyr
    (Bløddyr og produkter heraf)